Відомий австрійський співак Том Нойвірт, який виступає під псевдонімом Кончіта Вурст, ще навесні цього року розповів, що хворий на ВІЛ. Про таке положення справ артист повідомив громадськості в соціальних мережах.

Том розповів, що живе зі страшною хворобою вже багато років. Також артист заявив, що не планував публічно розповідати про це, але колишній партнер погрожував, що викриє його. Про це пише портал "Політека".

"Я нікому не дам права налякати мене і впливати на моє життя таким чином", — підкреслив співак.

Тепер Том Нойвірт вирішив, знову шокувати своїх фанатів і оголосив, що Кончіти більше не буде. Він вирішив кардинально змінити свій імідж і став мужнішим і що вже таїти, симпатичніше. В Instagram він також зізнався, що більше не хоче носити сукні та інші жіночі предмети одягу.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я роблю те, що хочу робити, і одягаюся так, як мені хочеться зараз, і зараз мені хочеться виглядати більш мужньо", – відповів переможець Євробачення.

Про чергове перевтілення співака свідчать і опубліковані ним фотографії в Instagram, де він в новому образі розбиває серця фанаток.

Варто нагадати, що популярна австрійська співачка та переможниця Євробачення 2014 Кончіта Вурст продовжує вражати шанувальників кардинальними змінами своєї зовнішності. Так, нещодавно, Кончіта виклала у своєму Instagram нові фото. Користувачі були неймовірно здивовані радикальною зміною іміджу зірки. Австрійська співачка перефарбувалася в блондинку. Підписники позитивно відреагували в коментарях на зміну образу Вурст. Деякі навіть порівняли співачку з ангелом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий австрійський артист Томас Нойвірт, який переміг на міжнародному музичному конкурсі "Євробачення" в образі Кончіти Вурст, вирішив відмовитися від жіночого амплуа та відповідних нарядів. Правда, ненадовго. Артист, схоже, знову вирішив стати артисткою, та ще й шокував шанувальників кардинальною зміною іміджу.

Нагадаємо, організатори Євробачення повідомили сумну новину.

Як повідомляв Знай.uа Кончіта Вурст померла: стало відомо як.

Знай.uа писав, Кончіта Вурст позбудеться найдорожчого.