Трагічна загибель відомого українського музиканта, лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка досі лишає по собі чутки і припущення. Особливо болісно на плітки реагують його колеги по цеху, артисти.

Нещодавно у перепалку з цього приводу у Facebook вступив гуморист Сергій Притула.

Сергій Притула
Сергій Притула

Почалося з того, що один з користувачів підняв тему сучасної політичної ситуації в Україні, зазначивши, що "Кузьма не мовчав, і всі знають що сталося", натякаючи на те, що ДТП, в якій загинув музикант, була нібито не випадковістю, а політичним вбивством.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У свою чергу, Притула з сарказмом прокоментував цю теорію:

"Як же ви задовбали зі своїми дебільними коментарями про Кузьму. Давай, розкажи всім, що Андрія прибрала влада, бо він говорив незручні для неї речі. І не забудь процитувати єдине, що ти запам’ятав зі всього сказаного за життя Кузьмою про те, що “вся та пиз…ота має бути пиждж…на і стріляна”. Ну і не забудь зробити вираз обличчя, типу, ти знаєш те, чого не знають інші. І не забудь, згадуючи про Кузьму говорити так, ніби ви з ним дітей хрестили!", – написав Притула.

Цікаво, що в подальшій дискусії знайшлися як ті, хто підтримав позицію Притули, так і ті, хто погодилися з його опонентом, відзначаючи, що Кузьму дійсно могли "прибрати" за його активну громадянську позицію.

Дивіться: "Місця щасливих людей" (Скрябін)

Нагадаємо, Притула зазіхнув на "трон" Винника. Як повідомляв "Знай.ua", аферисти втягнули Притулу у скандал із паразитами. Також "Знай.ua" писав, "Батьківщина" вибачилася за брехню про Притулу.