Відомий український телеведучий, який полюбився українкам під час роботи у ранкових шоу, Анатолій Анатоліч (Яценко) нещодавно оприлюднив у своєму блозі жорстке звернення.

Приводом зняти ролик став звичайний незнайомець, якого зустрів на парковці. Ведучого розлютила ганебна поведінка водія.

Той викинув недопалок із машини, та ще й зробив виглял, ніби нічого страшного не відбулося. Та ведучий переконує: якщо так зробить кожен, то не бачити Україні Європи ще довго:

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Наша країна в д*пі, бо такі от виродки живуть у ній. Зрозуміло, це все такі дрібниці: паркуватися неправильно, недопалок викинути... Але ми в д*пі поки такі, як ця людина, живуть у нашій країні", — продовжив він ", — заявив він.

До слова, більшість користувачів Анатоліча підтримали.

Дивіться: Анатоліч про антиєвропейські вчинки та совість

Цікаво, що Яценка знають не лише як блогера, а в першу чергу "зіркового кума" Світлани Лободи. Саме він свого часу відвідував співачку разом із родиною у Каліфорнії.

Дивіться: "Операція – провокація", Лобода та Анатоліч

Нагадаємо, рокери з Imagine Dragons підірвали мережу новим хітом.Як повідомляв "Знай.ua", австрійський співак Том Нойвірт, який виступає під псевдонімом Кончіта Вурст, зізнався, що хворіє на ВІЛ. Також "Знай.ua" писав, Притула поскандалив із фанатом через смерть Скрябіна.