Відома українська співачка і світська левиця Даша Астаф'єва частенько радує фоловерів новими фотографіями в своєму Instagram. Часто ці знімки мають еротичний характер, що ще більше підігріває інтерес підписників до Даші. Цього разу співачка показала фотографії з щорічної премії модного глянцю Elle Style Awards.

Так, на фотографії з вечірки, яка до речі проходила з чорно-білим дрескодом, Даша Астаф'єва позує в обіймах Жана Гріцфельдта. Для вечірки журналу Elle співачка вибрала чорне, злегка прозоре закрите плаття. А на голову наділа кумедний головний убір, теж чорного кольору. На обличчі артистки стриманий макіяж з акцентом на губи, які вона нафарбувала яскравою червоною помадою.

Зазначимо, що на фото разом Астаф'євою позує дизайнер Жан Гріцфельдт, який теж відвідав вечірку глянцю. Це він ніжно обіймає співачку на фото. Для світського заходу дизайнер надів сірі джинси, сірий піджак-кардиган з поясом і чорну блискучу майку. На його ногах чорні черевики, а довге волосся зібране у хвіст ззаду.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зазначимо, що редакція Elle-Україна вручила щорічну премію Elle Style Awards. 14 найстильніших і успішних українців обрали шляхом онлайн-голосування читачі видання. Серед тріумфаторів виявилися представники моди і шоу-бізу, а також світські герої: Світлана Бевза, Сергій Бабкін, Тетяна Богдан, Анастасія Масюткіна, Аніта Луценко, Руслан Багінський і Марина Полканова.

Раніше повідомлялося, що гаряча Астаф'єва створила сексуальну ілюзію. Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість виставила кілька кадрів зі свого недавнього виступу на Хелловін. Так, артистка танцювала в шикарному тілесному боді, створюючи ілюзію оголеності.

Нагадаємо, руда красуня Астаф'єва розпалила справжню пожежу в Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що блондиночка Астаф'єва в рожевій шубці оголила величезне серце.

Також портал "Знай.uа" писав, що фешн-спортсменка Астаф'єва обтягнула розкішні форми лосинами.