Екс-учасниця популярної української групи Serebro Олена Темнікова зізналася, що бореться з важким захворюванням.

Цю інформацію дівчина повідомила у своєму Instagram в п'ятницю, 9 листопада.

"У мене аутоімунне. І, як побочка, проблеми зі шкірою на обличчі. І це найлегша побочка. Її можна пережити і подолати" Олена Темнікова

Дівчина зізналася, що не хоче цим повідомленням викликати у кого-небудь жалість.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"З весни я борюся всіма силами. Мої близькі, друзі, рідні зі мною" Олена Темнікова

Темнікова розповіла, що зізнатися їй довелося через публікації порталу "Сплетник", де її безпідставно звинуватили у наркоманії. Таким чином автори статті намагалися пояснити її проблеми зі шкірою.

"Хлопці зі "Сплетника" (і не тільки), по-перше: як вам не соромно брехати? А по-друге: без образ, далі вже буде займатися моя команда адвокатів. Ми починаємо подавати позови в суд за ваш абсолютний наклеп" Олена Темнікова

Нагадаємо, стало відомо, що 33-річна російська співачка й солістка гурту Serebro Ольга Серябкіна прийняла рішення покинути жіночий колектив. При цьому до початку 2019 року дівчина продовжить виступати в складі групи.

Так, Серябкіна пояснила, що рішення далося їй нелегко, але це її власний вибір і він дуже важливий для співачки. Також зірка пообіцяла, що ще довгі роки буде запалювати серця глядачів на сольних концертах під псевдонімом Molly.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", днями в мережі були опубліковані рідкісні знімки Олени Темнікової, на яких вона зображена без обробки фотошопом. Шанувальники були шоковані станом шкіри співачки.

Також портал "Знай.uа" сообащал про те, що на недавньому фото російської співачки Ольги Серебкіної, солістки групи SEREBRO, який вона опублікувала в Instagram, видно, що дівчина знаходиться під крапельницею. Подробиці можливих причин госпіталізації Серябкиной поки не відомі.