Зірка комедійного "Дизель шоу" Євген Сморигін вперше після страшної аварії, у яку потрапили учасники проекту, записав відео.

Євген щиро подякував усім тим, хто підтримував їхню команду і допомагав впоратися з трагедією. При цьому очі Сморигіна блищали від сліз. Свій ролик він опублікував в Instagram.

Нагадаємо, 20 жовтня сталася трагічна ДТП, в результаті якої загинула одна з найяскравіших актрис студії Марина Поплавська, а інші актори отримали серйозні травми і були госпіталізовані.

В прес-службі колективу повідомили, що було прийнято рішення про скасування всіх сценічних концертів до кінця 2018 року, а Сморигіну прописаний постільний режим до кінця року.

Протягом тривалого часу шанувальники "Дизель шоу" всіляко підтримували улюблених гумористів і писали їм зворушливі повідомлення в соціальні мережі.

У відповідь на це Євген Сморигін опублікував відеопослання фанам в Instagram.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Спасибі вам за слова підтримки на нашу адресу! Ваша віра, ваша любов окрилює, додає сил, і сподіваюся, надихне на майбутні концерти! Поки рано говорити, про що чомусь конкретному, всім потрібно відійти фізично і тим більше морально", - сказав він, ледь стримуючи сльози. "Сподіваюся, що незабаром ми знайдемо в собі сили, і будемо намагатися вас радувати", - додав Євген.


Шанувальників зворушило звернення актора і вони залишили під його відео масу коментарів з побажаннями швидкого одужання і словами підтримки.

"Є життя до і після. Дуже віримо і бажаємо вам скоріше одужати", - написали фанати.

Шанувальники також додали, що дуже переживають за акторів: "Вся країна на нервах".

Як відомо, зірки "Дизель Шоу'' влаштували в мережі зворушливий флешмоб на пам'ять про загиблу в страшному ДТП акторку Марину Поплавську.

Ідею подав Євген Сморигін, який запропонував колегам поділитися в мережі ексклюзивними кадрами із загиблою зіркою. Флешмоб отримав назву "Марина з нами". До акції пам'яті приєдналося багато друзів і знайомих актриси.

Нагадаємо, Євген Сморигін поділився в Instagram пронизливим відео, на якому Марина співає відому всім пісню.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в пам'ять про загиблу в ДТП Марину Поплавську актори "Дизель Шоу" випустили зворушливе відео-реквієм.

Також "Знай.ua" писав, актори "Дизель шоу" готують грандіозний тур Україною, який присвятили пам'яті Поплавської.