Відома українська співачка, колишня солістка гурту Nikita і екс-учасниця проекту "Танці з зірками" Анастасія Кумейко в черговий раз продемонструвала свої хореографічні вміння. Настя станцювала у напівпрозорій білизні.

Дане відео Анастасія Кумейко опублікувала в Instagram. Користувачі мережі і віддані шанувальники співачки в коментарях розсипалися в гарячих компліментах.

Варто нагадати той факт, що Анастасія Кумейко (Dj Nana) брала участь у проекті "Танці з зірками" в парі з відомим ресторатором Миколою Тищенком. Пара покинула шоу в четвертому випуску, поступившись тоді своїм суперникам Руслану Сенічкіну і Яні Цибульській.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Варто нагадати, що зухвала поведінка українського ресторатора Миколи Тищенка в ефірі проекту "Танці з зірками", що спровокувала хвилю критики з боку глядачів по завершенні першого випуску нового сезону, було "образом" і "завданням".

Так, ресторатор в особистих Instagram-сторіз прокоментував обурення глядачів шоу, які побачили в його номері занадто багато зверхності і вульгарності.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в першій серії "Танців з зірками 2018" прийняв участь в якості танцюриста ресторатор та телеведучий Микола Тищенко. Він отримав шквал критики після свого виступу, який багато хто вважає вульгарним і позбавленим смаку.

У неділю, 26 серпня відбулася прем'єра нового сезону танцювального шоу "Танці з зірками 2018". У ньому відомі ведучі, актори і співаки змагаються за звання найкращих зірок на паркеті. Так, один з учасників – Микола Тищенко, вже встиг розсердити не тільки суддів, але й глядачів біля телеекранів.

Нагадаємо, екс-Nikita прикувала армію фанатів голим фото.

Як повідомляв Знай.uа однозуба Полякова довела до істерики Україну: відео.

Знай.uа писав, шкіряний бюстгальтер і прозорі труси: українська співачка показала щось нереальне.