Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. Так, у соціальній мережі пишнотіла діва опублікувала чорно-біле фото, на якому позує з малюком на руках.

З підпису до фото стає зрозуміло, що це племінниця Кім, а не її донька. На знімку Кардашьян ніжно цілує крихітку в щоку, при цьому дитя дивиться в камеру, а сама зірка позує в профіль. На ній світлий халат, а от дівчинка одягнена в строкатий костюмчик. Уідписі до фотографії Кім Кардашьян зазначила, що таким чином вона відволікається від всіх проблем у своєму житті.

Шанувальники в захваті від такого милого і теплого фото на сторінці світської діви. Вони пишуть безліч компліментів зірці і малятку. "Яка мила і солодка дитина", "Це справжня любов. Дуже класне фото", "Обожнюю вас", "Кім, ти прекрасна", "Чарівна крихітка", "Дуже мило", "Солодкий здоровий малюк", - пишуть захоплені фоловери в коментарях до фото Кім Кардашьян.

Раніше повідомлялося, що Кім Кардашьян в сексуальному корсеті помацала незнайомця. На своїй сторінці в Instagram пишнотіла діва опублікувала фото, на якому продемонструвала костюм, в якому святкувала Хелловін. На фотографії Кім Кардашьян позує разом із незнайомцем. У підписі до фото світська левиця повідомила, що на Хеллоуїн вона зі своїм другом вбралися в образи Памели Андерсон і Томмі Лі. На фотографії парочка весело крокує по вулиці, тримаючись за руки і дуріючи.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Щоб створити образ зірки Playboy Кім Кардашьян наділа тугий білий корсет, який підкреслив і без того пружний бюст світської діви. Також модель одягла строкаті блискучі лосини, а на голову поклала велику пухнасту шапку. Її друг одягнувся скромніше – на ньому сірий плащ, проста шапка і кеди.

Нагадаємо, після експериментів з попою Кардашьян нарешті взялася за обличчя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у мережі порівняли фото Кайлі Дженнер до та після пластики.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кардашьян натягнула штору для душу і розмалювала дочку.