Відома російська модель Анастасія Решетова, яка в 2014 році завоювала титул першої віце-міс Росії, і яка є нареченою репера Тіматі, часто балує шанувальників новими фото в Instagram. На цей раз модель показала відверте фото з пляжу.

Так, на знімку Анастасія Решетова позує лежачи на піску в спокусливій позі. Вона вигнула спину так, що здається, що її попа підпирає хмари на небі вдалині. На дівчині білий роздільний купальник, її волосся розпущене, вона не дивиться в камеру.

Анастасія підписала фото одним словом: "Чужа". А її численні шанувальники почали коментувати знімок і засипати дівчину лайками. Так, менш ніж за добу знімок зібрав майже 100 тисяч позначок "подобається" і кілька сотень коментарів.

"Настя, Ви ж розумна дівчина, не пишіть ці у.о цитати дворових "винце-топ-тян", "Як мені подобається ця історія! "Собаки гавкають, караван іде". Всі навкруги поливають брудом, пліткують, бажають розлучитися, а вони все разом та разом, так і не світять особистим життям", "Красива", "Гаряча дівчина", "Я захоплююся цією красою", "Тіматі її лежачи фоткає?", "Той незручний момент, коли дізналася, що Настя 96 року народження", "Скелет на відпочинку", "Нереально красива", - пишуть фоловери у коментарях до фотографії.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше повідомлялося, що наречена Тіматі ледве втиснула пружні груди у вузьке плаття. Анастасія Решетова часто балує шанувальників новими фото в Instagram. На цей раз модель показала відверте фото. Так, на знімку дівчина позує сидячи за столиком десь на вулиці. Для фотографії модель одягла чорну облягаючу сукню з дуже відвертим декольте. Здається, її величезні груди от-от випадуть із сукні. При цьому наряд ще й короткий і трохи відкриває стрункі ноги моделі.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала ідеальні форми Решетової у своєму шоу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко розкрила вагітність нареченої Тіматі.

Також портал "Знай.uа" писав, що подружка Тіматі вперше заговорила про свого пузожителя.