Сатанинське підґрунтя вловили в загибелі акторки Дизель Шоу Марини Поплавської користувачі мережі. І не дивно – від того, що помітило пильне око глядачів, стає дибки волосся навіть у найбільш прагматичної людини. Виявилося, в одному з номерів останнього виступу на груди актриси, яка незабаром загинула у страшній аварії, прикололи табличку з номером 6666. Це помітили користувачі, переглядаючи відео з останнього виступу актриси на відеохостингу Youtube.

Так, в одній зі сценок Марина виходить на сцену з сатанинським числом на грудях. Цей факт бурхливо обговорювали в коментарях.

"Даремно Марині дали номер на марафоні, ой даремно", "я теж подумала. Це число звіра", "чортівня якась", — пишуть вони.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Євген Сморигін з Дизель Шоу, постраждалий у фатальній для Марини Поплавської аварії, звернувся до публіки зворушливим посланням у Інстаграмі. Женя розповів, що актори продовжують реабілітуватися після жахливої події під Києвом 20 жовтня, і що всім учасникам Дизель Шоу потрібно відновитися фізично і морально.

Євген у своєму відео подякував шанувальникам за підтримку і наголосив, що колективу зараз це дуже потрібно.

"Спасибі вам всім за слова підтримки в нашу адресу! Ваша віра, ваша любов окрилює, додає сил, і сподіваюся, надихне на майбутні концерти! Поки рано говорити про щось конкретне, всім потрібно відійти фізично і тим більше морально", — звернувся Сморигін до шанувальників.

Раніше Знай.uа писав про ще однин містичний збіг. Як здалося користувачам, Марина Поплавська передчувала свою смерть. Незадовго до загибелі, яскрава актриса виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook вірш Юрія Візбора, написаний у 1978 році. Він починається зі слів "Як хочеться прожити ще сто років". Невтішні шанувальники побачили в цьому знак – Марина Поплавська ніби знала, що її життя незабаром трагічно обірветься.

Також ми писали про те, що убиті горем після смерті артистки колеги з Дизель Шоу знову вийдуть на сцену. Студія Dizel Show оголосила про дати свого туру, який з-за трагічної аварії довелося перенести на 2019 рік.

Цю інформацію оприлюднили на офіційній сторінці проекту в Facebook. Колективу потрібно морально і фізично відновитися після аварії і втрати Марини Поплавської, однак Дизель Шоу не припинить свою діяльність.

Так, повідомляється, що один з концертів відбудеться в Києві. Dizel Show виступить у Палаці "Україна" за адресою Велика Васильківська, 103.