Учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Так, 36-річна Надія Мейхер, вразила своїх шанувальників ідеальним тілом у витонченому платті. Спокусливе фото співачки з'явилося на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на фото Надія позує біля красивого вітража з візерунками. На ній вишукана бежева сукню з відкритою спиною і рюшами вздовж талії. Надя стоїть боком до камери, таким чином демонструючи ідеальну фігуру і витончену голу спину, при цьому дивлячись у камеру. Волосся співачки зі стрижкою каре зібране в пишну зачіску, а на обличчі яскравий макіяж.

Мейхер не підписала своє фото, тільки залишила кілька хештегів. Геолокація під фото свідчить про те, що знімок був зроблений в казахстанському місті Шимкент. А адже раніше Надія анонсувала свої концерти в Казахстані. Шанувальники в захваті від такого вишуканого образу улюбленої співачки. Вони залишають під фото безліч компліментів і побажань, також засипають знімок тисячами лайків.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Так, схід справа тонка і прекрасна", "Моя діва", "Яка Ви красива! Найкрасивіша з "Віагри". Така шикарна, така граціозна, не дарма кажуть про вас "Золотий склад "Віагри", "Найкрасивіша з Віагри! Завжди захоплююсь вами. І як це Миладзе вибрали Галушок, а не красуню Надю? Напевно, вони бояться шикарних і розкішних жінок!", "Як завжди розкішна", "Красива Надя! І завжди така чуттєва", "Спина у вас фантастично красива", "Обожнюю цю красуню. Завжди була моїм мотиватором", "Сексуальна", "Яскрава", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях.

Нагадаємо, маленький купальник Мейхер-Грановської ледве стримав її принади.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Мейхер-Грановська показала, як любить найбільше.

Також портал "Знай.uа" писав, що "старіюча віагрянка" Надія Мейхер захопилася молоденькою дівчиною.