Популярна жіноча група ВІА Гра, яка тепер більше російська, ніж українська, представила новий кліп з оновленим складом співачок. Незмінним продюсером колективу залишається Костянтин Меладзе, який і написав слова пісні, правда, у співавторстві з однією з учасниць групи Ольгою Меганською. Також у колективі співають Уляна Синецька і Еріка Герцег.

Так, пісня має назву "Я полюбила монстра". Кліп до цієї копозиції – в кращих традиціях ВІА Гри – з оголеними сексуальними співачками, головним героєм – чоловіком. Також у кліпі з'являються "злі" покоївки, які підглядають за закоханими.

Новий кліп з'явився на відеохостингу YouTube у понеділок, 12 листопада. Також його опублікували на своїх сторінках в Instagram учасниці групи і продюсер. За кілька годин з моменту публікації відеоробота зібрала майже 54 тисячі переглядів на YouTube. А ще майже 24 тисячі лайків зібрала публікація на сторінці Костянтина Меладзе в Instagram. Також шанувальники залишили безліч коментарів до нового кліпу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Це кращий склад Віагри. Ангельські голоси просто, подача на сцені нереально розкішна, дуже приємно дивитися. Дійсно все дорого і красиво. Сподіваюся буде більше кліпів і пісень", "Дівчата безперечно зовні шикарні, але початок пісні псує голос Уляни, як ніби не своїм голосом штучно співає. Пісня бездоганна і на висоті, як і всі інші пісні маестро", "В цьому складі тільки Еріка супер, дуже шкода, що дівчата пішли", "Шедеврально, шикарно і красиво".

"Цей склад успіх точно не омине! Він просто зобов'язаний йти з ними в ногу!", "Нова Віагра незрівнянна. Еріка задає шарм, а Ольга і Уляна його підхоплюють. Тому і виходить гарне поєднання всіх дівчат разом. Минулий склад був теж хорошим, але не був настільки привабливим", "Кліп приголомшливий. Всі дівчатка на висоті. Чекаємо нових хітів", - пишуть шанувальники у коментарях.

Нагадаємо, дружина Меладзе зняла бюстгальтер і показала фанатам "50 відтінків сірого".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Меладзе розповів про долю нової ВІА Гри.

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка ВІА Гри проміняла кар'єру на продавця какао-бобів.