Улюблениця мільйонів, голлівудська красуня Скарлетт Йоханссон з'явилася на церемонії Peoples' Choice Awards, що відбулася у неділю, 11 листопада, в Санта-Моніці, в настільки сексапільному вбранні, що у всіх гостей щелепа відвисла.

Пікантний наряд, який зірка підібрала для урочистого заходу, як і завжди, привернув до неї увагу журналістів. 33-річна актриса одягла чорні брюки з високою талією і спокусливий корсет. У наряді зірка пікантно оголила пишні груди.

Доповнила образ Скарлетт Йоханссон грубим широким ременем і туфлями з декорованими ремінцями. Стильна укладка волосся і макіяж завершили гарячий look Скарлетт.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Також відзначимо, що голлівудська красуня не залишила захід без подарунків. Актриса отримала нагороду в номінації "Актриса року" за роль Чорної вдови у фільмі "Месники: Війна нескінченності".

Нагадаємо, що у кожної є така подружка, яка любить поїсти смачненького і їсть в необмеженій кількості. При цьому фігура її залишається незмінно стрункою. Напевно справа в генетиці.

Скарлетт Йоханссон займається фітнесом тільки коли в цьому є велика потреба, наприклад, для ролі у фільмі. А так, актриса дотримується позиції, що дівчина не повинна бути худою. Тому Скарлетт їсть смачну їжу, не замислюючись про наслідки і не ходить в тренажерний зал, так як не бачить в цьому необхідності.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у США пройшла щорічна онлайн-церемонія вручення премій People's Choice Awards, які присуджують діячам поп-культури. Переможці обираються глядацьким голосуванням.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що багато хто вважає, що Йоханссон може бути тільки блондинкою, а деякі захоплюються образом зірки з каштановим волоссям, особливо, коли знаменитість коротко підстриглася.