Після тривалого мовчання Юлія Барановська, яку позаочі називають ймовірною коханкою Максима Галкіна, нещодавно вийшла з тіні і вирішила розповісти всю правду про роман із гумористом.

Подейкували, що дівчина може бути вагітною від нього, а сам комік має намір покинути Примадонну.

Максим Галкін та Алла Пугачова
Максим Галкін та Алла Пугачова

Кілька тижнів поспіль від зіркової пари та "розлучниці" не було жодних звісток, Галкін тільки опублікував в Instagram красномовні фото спільного сімейного походу в театр, разом з Аллою і дітьми вони погуляли на дні народження доньки Ігоря Ніколаєва.

Максим Галкін та Алла Пугачова
Максим Галкін та Алла Пугачова

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Та от Барановська заявила, що всі здогадки про зраду у родині Алли Борисівни – неправда, а роман з Галкіним нібито "взяли з повітря":

Юлія Барановська
Юлія Барановська

"Той повний абсурд, який поширюють останнім часом про моє особисте життя, вже за межею! Але я зрозуміла, що на хворих людей не потрібно звертати увагу, не потрібно їм потурати. Інакше всю життя доведеться коментувати сміття з інтернету. Останній раз ми з Максимом бачилися на зйомках проморолика для нового сезону Першого каналу - це було три місяці тому. Про що тут говорити?"- запевнила Барановська.

Юлія Барановська
Юлія Барановська

Юлія Барановська
Юлія Барановська

Юлія Барановська
Юлія Барановська

Максим Галкін, в свою чергу, ігнорує всі плітки і чутки. Зараз він знаходиться на гастролях у США, охоче ділиться фото з виступів і зустрічей з Крістіною Орбакайте.

Дивіться: Пугачову та Галкіна застали зненацька в Юрмалі

Нагадаємо, Пугачова відмовилася від концерту через важку хворобу. Як повідомляв "Знай.ua", розкрито невідомі подробиці особистого життя Пугачової до весілля з Галкіним. Також "Знай.ua" писав, Кіркоров і Галкін викинуть Пугачову з легендарного тріо.