Днями вихователька дитячого садка з Баришівки, що на Київщині, Олена Савраненко під псевдонімом Alyona Alyona випустила кліп на нову пісню.

Реперка презентувала відео на композицію під назвою "Голови". Відео не містить жодних спецефектів, протягом усієї композиції дівчина біжить крос і паралельно читає реп.

Відповідне відео було опубліковано на Youtube-каналі реп-виконавиці. Буквально за декілька годин кліп зібрав майже 5 тис. переглядів, користувачі активно коментують нове творіння гарячої виховательки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто нагадати, що перший трек реперки Alyona Alyona вийшов у середині жовтня. Відео на пісню "Рибки" швидко стало "вірусним". За перші 2 доби набрало понад 150 тис. переглядів. На сьогодні ця цифра уже перевалила за 578 тис.

Нагадаємо, відомий український репер Freel презентував третій сингл зі свого майбутнього альбому "Спалах".

Трек названо "Шо там у хохлов" – така собі іронічна історія про російського філолога, якому щодня по телевізору показували жахіття, котрі нібито відбуваються в Україні.

Головний герой композиції пісні не витримує, збирає речі, бере підручники та словники, і їде на Донбас, "рятувати російську мову", яку, як йому сказали з екрану, там гноблять. Приїхавши, він з'ясовує, що все, м'яко кажучи, не зовсім так, як він думав.

Як повідомляв раніше Знай.uа, репери Каньє Вест і 6ix9ine потрапили під обстріл під час зйомок кліпу. Одна з куль влучила у вікно спальні.

Каньє Уест
Каньє Уест

Про це повідомляє TMZ.

У п'ятницю, 9 листопада Каньє Вест і Tekashi 6ix9ine знімали спільний ролик в особняку на Беверлі-Хіллз. Видавництво повідомляє про як мінімум вісім пострілів, один з яких потрапив у вікно спальні. На щастя, в результаті інциденту ніхто не постраждав.

На місце події прибула поліція, яка встановила, що стрілянина велася з автомобіля. На даний момент Каньє разом з гостями покинули маєток до з'ясування обставин інциденту.

Також Знай.uа писав про те, що український репер Freel випустив трек про бої за Донецький аеропорт.