Російську журналістку і екс-кандидата в президенти Росії Ксенію Собчак звинуватили в обмані з вагітністю заради піару.

Видання Super, яке першим і повідомило про вагітність російської телезірки, на офіційному Telegram-каналі заявило, що новина про поповнення у сім'ї Собчак виявилася звичайним піаром перед запуском її нового шоу на "Муз-ТВ".

За словами інсайдерів, у вересні офіційний представник Собчак Кирило Суханов запропонував їм дружбу і віддав "гучний ексклюзив" про вагітність телеведучої.

У виданні зазначили, що після довгих обговорень і узгоджень матеріалу, новина вийшла з офіційним коментарем Cуханова: "Так, це правда. Ксенія чекає другу дитину. Термін вагітності ранній", — заявив він 19 вересня.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Та час ішов, а Ксенія на всіх заходах демонструвала свою стрункість, яку підкреслювала приталеним вбранням. Шанувальники не могли нічого зрозуміти. А через декілька місяців стало зрозуміло, що Собчак не вагітна. Саме тоді, за словами видання, ведуча вирішила "злитися" і виклала гнівний пост про "спритних журналістів", які все це придумали.

Через декілька годин після посту Собчак, її представник Кирило Суханов знову вийшов на зв'язок із виданням Super, вибачився за "непорозуміння" і сказав, що коли він "зливав" новину про другу вагітність, Ксенія про це знала.

Нагадаємо, Ксенію Собчак спіймали на плагіаті в соціальній мережі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Галкін жорстко потролив Собчак

Також "Знай.ua" писав, компанія Samsung подала до суду на відому російську журналістку Ксенію Собчак.