Фанати відомої української співачки Світлани Лободи помітили артистку разом з Тіллем Ліндеманном в німецькій столиці біля входу в концертний зал. Світла успішно виступила в Берліні в рамках туру по містах Німеччини.

І знову шанувальники зірки знайшли доказ її романтичних стосунуів з солістом гурту Rammstein. Про це пишуть українські ЗМІ.

Шанувальники побачили, як пара разом заходила в концертний зал, як легендарний рокер спостерігав за виступом з VIP-ложі, а після виступу Лободи зник з нею в невідомому напрямку.

Повідомляється, що Лобода спеціально взяла відпустку на один день, щоб провести час з коханою людиною в Берліні. ЗМІ відзначають, що Світлана Лобода і соліст Rammstein влаштували таємне побачення в Берліні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Варто нагадати, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно співачка перенесла операцію на нирках і через тиждень вже вирушила до Німеччини, де проходитимуть її концерти.

Також Лобода одразу ж почала провокувати скандали в мережі, щоб фанати більше обговорювали її персону. Ймовірно, Світлані набридли гламурні знімки в своєму Instagram і вона вирішила їх трохи розбавити чимось бруднішим і на зло хейтерам опублікувала фото з унітазом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість перенесла важку операцію, але відразу після неї відправилася в тур по Німеччині. Мабуть, доньку Єву артистка теж повезла з собою на гастролі.

Так, у записі Лободи з'явилося фото зі старшою донькою Євою. Геолокація в публікації свідчить про те, що знімок було зроблено в німецькій столиці Берліні. На знімку, який Світлана зробила на фронтальну камеру телефону, вона обіймає Єву. На співачці червона картата сорочка, і донька теж в червоній кофті з принтом.

Нагадаємо, Лобода виступила у Німеччині відразу після операції.

Як повідомляв Знай.uа гола Лобода закинула ноги на стіл.

Знай.uа писав, довгоочікувана прем'єра: Лобода влаштувала шанувальникам зворушливу ІнстаДраму.