Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила прорекламувати власний бренд купальників за допомогою пікантної фотосесії. Так, дівчина позувала у вузьких чорних лосинах і короткому топі, який вона не докінця застебнула, демонструючи розкішні груди.

"Життя важке, дорогенька, але і ти теж", - лаконічно підписала кадр Чері. За 16 годин знімок набрав понад 85 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті, адже більшість з них дівчина сильно мотивує. Шанувальники одразу ж обсипали Ану компліментами, розхвалюючи її апетитні форми.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднаєтися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.