Популярна українська співачка Злата Огневич, яка покинула проект "Танці з зірками" у другому ефірі, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Цього разу артистка заінтригувала фоловерів новим фото та підписом до нього.

Так, на своїй сторінці в Instagram Злата Огневич опублікувала яскраву фотографію на спортивному майданчику в парку. Для фото співачка вибрала модний лук – яскраву помаранчеву кофту, яка виглядає дуже теплою і затишною, а також чорні шкіряні штани. На знімку співачка стоїть у спокусливій позі, завівши руки за голову і вхопившись за ними стовп. На її обличчі яскравий макіяж і зухвалий вираз.

"Дуже важливо почути Вашу думку. Які теми Вас цікавлять, про що хочете почути від мене? Я вже готую дещо цікаве, але без допомоги тут не обійтися! Тому, друзі, чекаю Ваших коментарів", - підписала знімок Злата Огневич, а шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати фотографію артистки і відповідати на її питання.

"Цікаво почути поради, що послухати з сучасної музики, з класиків і т. д.", "Ви просто неймовірна. Обожнюю Вас", "Красиво жити треба заслужити, а ви заслуговуєте загальної уваги і моєї особисто поваги. Дивуюся, що ви така заворожуюча натура", "Не зовсім зрозуміло, що мається на увазі. Але я б хотів почути/побачити графік концертного туру, в якому фігурувала б Одеса", "Чарівно виглядаєш!", "Злата, ти прекрасна", "Дуже цікаво, про вашу участь у шоу «Танці з зірками». Чому так сталося, що ви так рано покинули проект?", - пишуть фоловери у коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Злата Огневич запалила у найпопулярнішому шоу України.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпалена Огневич переполохала все місто своєю пікантною позою.

Також портал "Знай.uа" писав, що мокра Огневич оголила засмаглі булочки.