Популярна російська телеведуча, а віднедавна ще й політик, Ксенія Собчак, розповіла всю правду про свою вагітність.

Знаменитість відверто заявила в ефірі авторської програми Регіни Тодоренко на каналі "П'ятниця", що чутки про поповнення в її родині абсолютно безпідставні.

Регіна Тодоренко на камеру привітала російську світську левицю з цікавим положенням. Собчак зізналась, що це неактуально.

"Це ще рано. Я дуже вдячна ЗМІ. Вони мене відучили вечеряти і дали можливість сильно схуднути. Як тільки я поїм на світській вечірці і в мене трошки з'явиться животик, нова хвиля, що я завагітніла" Ксенія Собчак

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, російську журналістку і екс-кандидата в президенти Росії Ксенію Собчак звинуватили в обмані з вагітністю заради піару.

Видання Super, яке першим повідомило про вагітність російської телезірки, на офіційному Telegram-каналі заявило, що новина про поповнення в родині Собчак виявилася звичайним піаром перед її запуском нового шоу на "Муз-ТВ".

За словами інсайдерів, у вересні офіційний представник Собчак Кирило Суханов запропонував їм дружбу і віддав "гучний ексклюзив" про вагітність телеведучої.

Раніше ми писали, російську журналістку і екс-кандидата в президенти Росії Ксенію Собчак спіймали на плагіаті в соціальній мережі. Так, у своєму Instagram, вона видає цитату з популярного пабліка з цитатами.

На нахабній крадіжці світську левицю зловив російський письменник і телеведучий Сергій Мінаєв.

"Пережували історію з українським Vogue і сплагіаченим листом головного редактора. А ось дивіться, як СММник Ксенії Анатоліївни черпає натхнення з сайтів "Розумні цитати великих людей", – зазначив він на своєму Telegram-каналі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Галкін жорстко потролив Собчак.

Також "Знай.uа" писав, що компанія Samsung подала в суд на відому російську журналістку Ксенію Собчак.