Лідер групи "Ленінград" Сергій Шнуров написав новий вірш. Опубліковане зовсім недавно, творіння в шаленому темпі розлітається по Мережі, викликаючи регіт і позитивну оцінку користувачів. Все-таки, вміє Шнур сказати так, щоб кожен його вираз ставав крилатим. Любитель критикувати російську владу, музикант надихнувся візитом Путіна в аптеку із перевіркою , чи є всі необхідні ліки.

Так, у п'ятницю, 16 листопада, в уряді РФ відбулася нарада по проблемам лікарського забезпечення. І після нього, Путін взяв, і зазирнув в одну з аптек Санкт-Петербурга.

"Свята Русь! Огромно царство!
Он проснулся очень рано.
Есть в аптеке ли лекарства?
И течет вода ль из крана?
Вдоль лесов и вдоль степей
Мчится он, летит кортеж.
Все проверь, везде успей,
С Трампом порешай промеж.
Завезли ли хлеб в магаз?
И опять проверь аптеку.
Сколько нефть? А сколько газ?
Что у нас там по АПЕКу?
В Питере трубу прорвàло!
Срочно выезжает он.
И опять им денег мало,
Недостроен стадион.
Привезёт он им деньжищи,
За рулём, а в сумке лям.
Сам запчасти он отыщет,
К своим личным жигулям."

– написав Сергій Шнуров.

Думки шанувальників в коментарях розділилися. Одні пишуть, що музиканту просто нічого робити, а інші захоплюються дотепністю і поетичним талантом Шнурова.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.uа Після "випадкового" візиту російського президента Володимира Путіна в одну з аптек Санкт-Петербурга, соцмережі стали "вибухати" від різноманітних фотожаб.

Користувачі Twitter не можуть припинити жартувати над прагненням глави держави все інспектувати. Так, вони почали уявляти, як Путін перевіряє ніч, вулицю або звичайний ліхтар.

"Путін у Петербурзі займався улюбленою справою — поклав до могили "батьків" квіти і "випадково" зайшов в аптеку, товсті тітоньки, провізор, продавщиці ліків захлинулися від щастя, побачивши живого царя" - сміються користувачі в коментарях.

Нагадаємо, що російські школярі та студенти запустили флешмоб - вони пишуть "Путін злодій" на дошках в аудиторіях. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відомо, що фотографії з відповідними написами почали публікувати в коментарях до публікації в одній з груп забороненої в Україні соціальній мережі "Вконтакте".

Відомо, що до акції вже приєдналися учні шкіл у містах Гусиноозерск в Бурятії, школа в Краснодарі і Університет імені Лобачевського в Нижньому Новгороді, а також Московський Геолого-Розвідувальний Технікум (МГПП). Відомо, що приводом до такого флешмобу став скандальний випадок в красноярської школі, де одна з вчителів повідомила школярам про те, що за таку напис "в радянський час був би розстріл".ш