Джамала розповіла трохи про хвилюючою всіх таємниці її дуету зі Святославом Вакарчуком.

Джамала і Вакарчук зустрілися в студії звукозапису, в якій обидва працюють над новим матеріалом.


Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

"Це вийшло випадково. Зараз у багатьох артистів час активної студійної роботи. У мене була заброньована студія на 16:00, але я прийшла на десять хвилин раніше, а там Святослав пише пісню. Каже: "У мене ще є 10 хвилин, встигну закінчити" — каже Джамала.

За її словами, вона вирішила привітати Святослава з тим, що він нарешті завів собі Instagram, і виступила з пропозицією про спільне фото.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Поки він намагався перекусити, я сфотографувала його на телефон, написала: "Музиканти теж їдять» і тут же розмістила в мережі.


Телефон Святослава тут же буквально вибухнув від постійних дзвінків:
"Ви з Джамалою дует пишете?" "Я б хотів, але з нею так складно домовитися, просто неможливо". При цьому я стояла поруч. Ми посміялися і розійшлися по своїх справах. Але хто знає, може і правда вийде зробити щось разом», — не відкривши таємницю, сказала співачка.

Нагадаємо, Підопічна Вакарчука випустила кліп з найпопулярнішим відеоблогером України

Відома українська співачка Христина Соловій і найпопулярніший український видеоблогер Ян Гордієнко (ЯнГо), знялися в кліпі на пісню "Шкідлива звичка".

Христина Соловій
Христина Соловій

Нова відеоробота була опублікована на YouTube каналі співачки.

"Відео створено в рамках колаборації українських артистів і блогерів як спецпроекту до запуску YouTube Music в Україні". йдеться під роликом

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Залізна витримка на шляху до мети: Вакарчук дав українцям надію на краще, слова змушують задуматися

Яке майбутнє чекає Україну, і скільки ще чекати процвітання після довгих 27 років Незалежності? На ці питання під час конференції спробував знайти відповіді фронтмен групи "Океан Ельзи", громадський діяч і спікер Святослав Вакарчук.

Також Знай.uа" писав про те, що Хрещениця "Океану Ельзи": Христина Соловій про дружбу з Вакарчуком, хейтерах і зраду на українській естраді