Зараз Кейт Міддлтон і принц Вільям виглядають ідеальною парою і сім'єю. Однак така ідилія була між ними далеко не завжди. Більше восьми років тому Вільям і Кейт розлучилися, і цей інцидент ледве не довів нинішню герцогиню Кембриджську, а тоді – просто Кеті, до алкоголізму. Коли спадкоємець престолу і онук королеви Єлизавети II сказав, що їхні стосунки зайшли в глухий кут, і їм необхідна пауза, Кейт дуже сумувала за коханим і топила горе у чарці. Про це розповідається в книзі "Герцогиня Кембриджська: як Кейт Міддлтон стала майбутньою королевою".

Розлучившись з Кейт і залишивши її у сльозах, принц в компанії друга Гая Пеллі вирушив у подорож. Коли дівчина дізналася про це, то по-справжньому розбушувалась. Адже по-перше, вона ненавиділа Пеллі, а по-друге, у подорож на яхті принц з другом взяли кількох дівчат. Відносини з Пеллі, до речі, у Кейт не налагодилися і зараз.

Для того, щоб пережити особисту трагедію, Міддлтон зібрала речі і повернулася додому у Беркшир, щоб провести літо зі своєю сім'єю. Кейт гуляла з друзями, і нікому не розповідала про роман з принцом.

Проте в моменти, коли туга зовсім не відпускала, Міддлтон дозволяла собі випити. Так вона ледь не пристрастилася до вина. В один з "п'яних" вечорів Кейт вилила душу подруги.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Вона напилася білого вина і дійсно послабила пильність. Вона обговорювала, чи повинна вона йому написати або зателефонувати. Вона сказала, як їй сумно і як сильно їй не вистачає Вільяма, але вона ніколи не згадувала про цей епізод пізніше", – розповіла подруга Міддлтон, яка побажала залишитись неназваною.

Через кілька місяців Вільям отямився і незабаром подарував своїй нареченій обручку покійної принцеси Діани.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що буллінг дійшов до королівської сім'ї: Кейт Міддлтон і принц Вільям заступилися за наймолодших.

Герцоги Кембриджские продовжують радувати офіційними виходами у світ. На цей раз зіркова пара відвідала штаб-квартиру BBC у Лондоні.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наголошується, що для виходу у великий світ герцогиня вибрала образ, в якому вже одного разу позувала перед фотографами. Зокрема, вона була одягнена в плісироване сукню від Emilia Wickstead і чорні туфлі на підборах. Ну, а сам герцог віддав перевагу класичному костюму.

Нагадаємо, принца Вільяма розіграли на офіційному заході – онука королеви Єлизавети II підсунули бомбу.