Легендарної української актриси Ользі Сумській вже 51 рік, але її фігурі можуть позаздрити багато молодих дівчат. У чому ж секрет її стрункості? Про це передає Clutch.

В одному з інтерв'ю для українського видання ELLE, Ольга Сумська зізналася, що їсть, щоб залишатися у формі.

Сніданок – каша, бутерброд з козячим сиром або молочний сир. Сосиски, тости, жирна яєчня та інша важка їжа – це те, що ніколи не буде моїм сніданком. Що стосується філософії харчування, я вивела своє правило: "Краще їсти все, що рухається і росте, але не їсти те, що упаковано". Раніше, якщо я бачила смачний шоколад, у мене було тремтіння по тілу від передчуття: я з'їдала пів плитки, запивала капучіно – і ось воно, щастя! Сьогодні мені складно пригадати, коли я останній раз їла шоколадні батончики і цукерки.

Однако Ольга зізналася, що навіть при такому щільному графіку гастролей і заходів вона ніколи не дозволяє собі порушувати строгий план харчування.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На гастролях беру приготовлену їжу з собою або замовляю "корисну" доставку – звичайно на знімальному майданчику нам пропонують чай в пакетиках, печиво і сухарики, від яких я незмінно відмовляюся. На обід у мене, якщо я не на гастролях – пісний борщ, запечене м'ясо або риба. На роботі ми зазвичай їмо в кафе, де я прошу відварити мені кілька яєць або картоплю в мундирі.

Звичайно, як і будь-якій дівчині, Ользі іноді хочеться побалувати себе чимось солоденьким. Актриса може дозволити собі трохи шоколаду або шматочок торта.

В ідеалі після 18 годин потрібно припиняти їсти. Але разом з тим, я обожнюю готувати і «за», щоб знаходити час на близьких і накрити для них стіл – запекти на вечерю паелью, м'ясо по-французьки, гаспачо з запеченими томатами і креветками, фуа-гра з малиново-брусничним соусом або пиріг з вишнями.

Нагадаємо, Ольга Сумська засвітилася у компанії Зеленського.

Раніше Знай.ua повідомляв, стародавні секрети єгипетської цариці, які зроблять ваше тіло ідеальним.

Також Знай.ua писав, секрети краси Шарліз Терон, завдяки яким вона не боїться старішати.