Відома світська левиця Хлої Кардашьян, рідна сестра Кім Кардашьян, показала дуже пікантні кадри в Instagram. Знаменитість з подругами позували у красивих вбраннях з леопардовим принтом, не приховуючи апетитних форм. Так, дівчата рекламували власний бренд Хлої Good American.

"Мяу!! Наскільки мені відомо, леопардовий принт нейтральний", - прорекламувала Кардашьян. За 18 годин фото набрало 937 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті, адже Хлої використовує в своїх постах моделей різної статури.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Хлої Кардашян показала маленьку Тру Томпсон зблизька і без фільтрів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Хлої наполегливо працювала над своєю фігурою після пологів. Нарешті знаменитість показала результати фоловерам, розмістивши нові фото на сторінці в Instagram.

А ще Хлої Кардашян, рідна сестра Кім Кардашьян, вирішила дуже трепетно привітати свою сестричку в Instagram. Так, Кім 21 жовтня виповнилося 38 років. З цього приводу вся сім'я виклала зворушливі пости.