До недавнього часу актор Сергій Безруков ретельно оберігав своє особисте життя. Але, мабуть, щось змінилося, і він опублікував на своїй сторінці в Instagram серію знімків з маленькою дочкою Машею.

Про особисте життя актора завжди ходило багато легенд і вигадок. Їх істотно додалося після розставання з колишньою дружиною. Та й раніше сам Безруков практично не публікував у мережі знімки ні своєї молодої дружини, ні дочки. Проте з часом актор став більш відкритим і тепер не тільки ділитися з шанувальниками милими кадрами в Instagram, але навіть бере маленьку Машу на офіційні заходи, розповідає Viva.

Щороку по дитині: зірка "Бригади" готується стати батьком

Дівчинка, разом із зоряним батьком, відвідала відкриття великого Міжнародного дитячого фестивалю. Про це стало відомо завдяки фотографіям, які Безруков опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Дочка відвідала відкриття нашого великого Міжнародного дитячого фестивалю!))) Подивилася "Острів скарбів". Їй сподобалося! В захваті від Джима Хоккинса і Джона Сільвера (ну, тут зрозуміло, тато грав пірата)", - прокоментував фото актор. Крім того, з недавнього часу актор ще й заспівав.

У відповідь на публікацію дочки в Instagram він отримав безліч позитивних відгуків від своїх передплатників: "Батькова красуня😍!", "Диво дивне Лялечка!", "Татова доча!"

Зараз пара чекає на другу дитину і ніжно піклується одне про одного і про старшу доньку Машу. Анна також підтримує стосунки з дітьми Сергія.

Нагадаємо, що зовсім нещодавно сайт "Знай.ua" розповідав про те, що дружина Сергія Безрукова Анна Матісона також не приховує ніжних почуттів до чоловіка, вона стверджує, що відразу зрозуміла, що він – її єдиний

Як повідомляв портал "Знай.ua" Леся Нікітюк теж порадувала підписників Instagram новими фото

Також сайт "Знай.ua" розповідав про те, що Періс Хілтон покинула свого нареченого-українця