Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість перенесла важку операцію на нирці, після чого одразу ж повернулася до роботи і навіть провела гастрольний тур по Німеччині. Так, артистка зізналася, що щось пішло не так, адже вона знову опинилася в лікарні.

"Сьогодні мій день почався в Боткінській лікарні. Спасибі величезне всім лікарям за увагу і підтримку. Особливу подяку хочу висловити своїй подрузі і сусідці по палаті- @anitatsoy - твоя допомога в самій екстренній ситуації - абсолютно безцінна. Дякую тобі 🙏
Потихеньку організм відновлюється, а це значить, що попереду нас чекає ще більше зустрічей і концертів. Дай Бог .
Зовсім скоро ми вирушаємо у тур по Уралу, а поки готуємо для вас наш новий блокбастер #instadrama",- поділилася емоціями і планами на майбутнє Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Одужуй швидше!!😢😘🌹🌹🌹🌹 Всього всього самого найкращого, здоров'я 🌹🌹❤💋🌹🌹", "Одужуйте!! Бережіть себе! Концерти само собою, але часом організму необхідний відпочинок!", "Здоров'я вам і всіх благ. Бережіть себе, ви у діток одна!!! 😘😘😘💞🌷🌷🌷", "Я знала,що так і буде((( Дуже вже швидко Світлана повернулася до роботи! Ну так же не можна!".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.