44-річна актриса, співачка і дизайнер Вікторія Бекхем вирішила засвітити «гарячі» частини тіла, коли виходила на світську вечірку. У такому образі дружина Девіда Бекхема, здається, чудово себе відчуває.
Вікторія Бекхем вирішила з'явитися перед публікою в цьому вбранні. Основні деталі свого total look – светр, спідниця і шкіряні чоботи яскраво-червоного кольору.
Хоч Вікторія і виглядала зовсім і елегантно, її витівки часто є сексуальними і ефектними.

Вікторія Бекхем
Вікторія Бекхем

Так що її нова поява не змогла застати фанатів зненацька. Дружина відомого футболіста вийшла в обтягуючому голе тіло гольфі, рукава якого практично закрили долоні. А це, в свою чергу, тільки підлило масла у вогонь – всі принади міс-Бекхем тут же прояснилися. Від спідниці-міді і високих чобіт на підборах колірною гамою відрізнялися хіба сонцезахисні окуляри. Відома своїми витівками світська левиця вибрала їх в темній оправі.

Фото з тим же нарядомом модельєр похвалилася в своєму Instagram.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"
Показати ще

Нагадаємо, Вся синя: Ольга Куриленко в незвичайній позі порадувала шанувальників

Голлівудска актриса Ольга Куриленко постала що позує лежачи, будучи одягненою в синьому цілісному купальнику. Фото вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" "Розкішна дівчинка": колишня Тіматі показала, на що здатна в ліжку

уквально нещодавно 26-річна колишня кохана Тіматі модель Олена Шишкова прикувала до себе увагу шанувальників новими знімками в Instagram-профілі.

Так, у відвертій фотосесії дівчина приміряла на себе образ Мерилін Монро. Для цього Олена оновила колір свого волосся і одягла "золоту" міні-сукню з великим вирізом в області декольте.

Варто відзначити, що багато підписники були в захваті від образу моделі. Фанати прийшли до висновку, що зараз Шишкова виглядає набагато краще, ніж нинішня дівчина Тіматі Анастасія Решетова.

Також Знай.ua" писав про те, що Подружка Тіматі вперше заговорила про своє пузожителе