Софія Ротару – легендарна українська співачка. Її голос заворожує. А її онука, теж Софія, хоча і пробувала співати, як бабуся, але увага преси та фоловерів зараз прикута аж ніяк не до її вокальними даними. У соцмережах у моделі і починаючої співачки Соні Євдокименко то і справа з'являються барвисті і досить відверті фото. Зазвичай вони захоплюють фанатів, але на цей раз Соня опублікувала щось таке, що навіть вірні фолловери визнали перебором.

На цей раз фанати жорстко розкритикували Соню Євдокименко за фото, де вона позує оголеною. Жодної відвертої оголеності, але явний натяк на неї – оголені плечі і частина декольте. Симпатичне від природи обличчя Соні сильно "заштукатурено", і до нього додано з десяток років, а на самій моделі – ні кофтинки, ні ліфчика. Шанувальники звернули увагу, що дівчинці ще немає 18, називаючи Соню "мрією педофіла" і повідомляючи, що такий знімок виглядає вкрай вульгарно. Дівчинці дійсно варто бути трохи скромніше. Вона ще встигне порадувати своєю красою, але ж не встигла поки розквітнути – а вже виставляє себе на загальний огляд, вважають в мережі.

Злі язики стверджують, що таким чином Євдокименко намагається утримати фанатів, які виявилися далеко не в захваті від дебютної пісні внучки Ротару "Unbreakable", стверджуючи, що "на дітях геніїв природа відпочиває".

"Носи вбрання як у бабусі, а так не красиво без одягу, але красуня, немає слів", "Перебір с.., вже на себе стаєш не схожа"», — ділилися своїми враженнями від побаченого шанувальники юної зірки. У той же час, знайшлися і такі передплатники, які захоплювалися красою дівчини, вони почали розпитувати про подальший розвиток музичної кар'єри.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще


Як повідомляв портал "Знай.uа", Соня Євдокименко "залишила бабулю позаду" – дебют юної зірки не на жарт збудив мережу.

Знаменита українська співачка Софія Ротару вперше прокоментувала музичний дебют своєї внучки Соні Євдокименко.

Довгий час Соня займалася модельним бізнесом: вона брала участь у численних модних показах і знімалася для відомих брендів. Проте нещодавно дівчина вирішила піти по стопах своєї знаменитої бабусі і зайнятися музикою. Днями Соня випустила свою першу пісню під назвою "Unbreakble".

Нагадаємо, нещодавно внучка Софії Ротару опублікувала фото з Сен-Тропе, на якому позує в красивому вечірньому платті з глибоким вирізом, оголивши засмаглу ніжку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Софія Євдокименко привітала свою маму з Днем матері в Instagram відвертим фото в "голій" вишиванці.

Також Знай.uа" писав, що внучка Софії Ротару Софія Євдокименко продовжує підкорювати модельний світ, активно знімаючись в нових фотосесіях.