Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася з фанатами відмінною новиною - вона виступить у ролі королеви балу в честь дня народження відомого журналу "Viva". Так, артистка приміряла на себе дуже пікантне довге латексне плаття зеленого кольору, вигідно підкресливши струнку фігуру.

"Я в ролі королеви балу в честь дня народження журналу #viva !!! Вітаю улюблений журнал про зірок!!! Як вам мій образ????? #королева", - похвалилася Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "Колір бомба! Про фігуру взагалі мовчу😍🌹👍", "Красуня!!! Шикарна жінка!!!❤️💃☀️👏😘", "Ви точно з планети Земля??? Мені здається ви Богиня😍😍😍😍😍", "Русалонька)", "Статуетка 👍", "Полякова - Монро 21 століття!!!! Звання Легенди вже на ногах!!!".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.