Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно вагітна знаменитість опублікувала веселе відео з нареченим Владом Топаловим, зняте спеціально для видання Glamour Russia. Так, артисти відповідали на питанні один про одного, а Влад забув, якого кольору очі у коханої.

"@glamour_russia @vladtopalovofficial ❤️
Якого кольору у тебе очі? 😆😆😆😆😆😆", - пожартувала Тодоренко. Фолловери взялися коментувати: "😂😂😂😍прям підходите один одному! На позитиві 😂👍🏻😍", "Які ж ви класні😍😍😍люблю вас...Регіна Ви розумниця 😍😍😍", "Солодкі😍 так підходите один одному! Щастя вам безмірного!🙏🏼❤️", "Я б образилася,якби мій чоловік забув мій колір очей)", "милі та позитивні , що тут ще сказати❤️".

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora якоюсь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.