Українська супермодель і суддя програми "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова часто ділиться з шанувальниками новинами зі свого життя. Дівчина часто публікує відверті фотографії, якими демонструє відмінну фігуру і довгі ноги.

Так, в цей раз Алла Костромічова опублікувала на своїй сторінці фотографію, зроблену на пляжі. На ній модель позує біля води в чорному суцільному купальнику і демонструє фоловерам довгі ноги. За її спиною видніються пальми, а ноги Алли торкаються води. Українка витягла руки вгору, її волосся зібране ззаду в тугий пучок, а у вухах масивні сережки. У підписі до фото Алла вітає всіх з Днем подяки, який святкують в кінці листопада в Америці.

"Happy Thanksgiving, everyone! Всіх з Днем Подяки! Я вдячна за нескінченну безліч речей. За кожну свою роботу, за кожен свій успіх і провал (адже це теж досвід), за свою сім'ю і можливість подорожувати, за своє тіло і розум, свої слабкості, адже долаючи їх я стаю кращою і сильнішою, за можливість любити і ділитися своїм життєвим досвідом з вами. А за що ви вдячні сьогодні?" - написала супермодель.

Шанувальники в захваті від нової фотографії української моделі і засипали її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Красива", "Просто ідеальні ноги", "О, боги, яка фігура! О, ці ноги! Моє серце розбите", "Така висока", "Ці ноги", "Яка вона все-таки красива", "Дуже красиво! Це що за місце?", "Ось це ноги, заздрю", "Ти така висока. Навіть Instagram не здатний вмістити стільки краси", "Ноги темні, а тіло світле", - пишуть захоплені фоловери у коментарях під фото Алли.

Нагадаємо, Алла Костромічова зачарувала льодяним образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про правила харчування Алли Костромічової.

Також портал "Знай.uа" писав, що Алла Костромічова поділилася секретами ідеального макіяжу.