Дочка скандального народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла впевнений користувач мережі і часто тішить шанувальників новими фотографіями і відео у соцмережі Instagram. Дівчина нещодавно народила первістка, якого назвали Марком, а тепер спробувала себе в ролі моделі.

Так, на сторінці Добкіної з'явилося два відео, на яких видно, як вона дефілює по подіуму показу дизайнера Гайка Аванесяна. Алла вийшла на подіум у вишуканій прозорій сукні з ручною вишивкою, крізь тонку тканину якої просвічуються білі трусики. Сам наряд чорний, а обидва відео на сторінці Добкіної чорно-білі. Видно також, що наряд закритий з мереживною вишивкою і пір'яними вставками.

Треба сказати, що Алла Добкіна, яка недавно народила, швидко повернулася в гарну форму, але вона все ще не може похвалитися класичними модельними параметрами. Дівчина написала під відео: "Ну ось мама і вибралася в світ", а підписники дочки скандального політика роблять їй компліменти в коментарях.

"Ну це напевно рекорд! Тільки Марк з'явився, а Ви вже у відмінній формі і зайняті цікавою справою", "Після пологів і відразу на подіум. Неймовірна красуня", "Ви були карколомні на показі!", "Молодчинка! Так тримати", "Дуже жіночно виглядаєте і шикарно! Сукня - просто очей не відвести", "Яка молодець, що так швидко відновилася після пологів", - пишуть фоловерів в коментарях.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Зазначимо, що показ українського кутюр'є вірменського походження Гайка Аванесяна відбувся в особняку Полякова. Дизайнер, який завжди в своїх творіннях особливе місце приділяє ручній вишивці, на цей раз надихнувся різними орнаментами, узорами і деталями класичних вірменських килимів, а також архітектурними орнаментами.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.