Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram пікантним фото. Знаменитість вирішила спробувати себе в акторському поприщі і поїхала в Одесу на зйомки повнометражного українського фільму "Гола правда". Так, артистка похвалилася розкішним знімком в халаті з номера готелю, не до кінця прикривши принади.

"#голаяправда#неправдаянеголая 😂 хто я ? ваші варіанти :)))", - запропонувала відгадати Камінська. Фолловери взялися коментувати: "Бізнес леді?", "Ви-вогонь👍🔥🔥🔥", "Коханка)", "Справжня леді і багатійка!", "Я спочатку подумала що Джолі))😍", "Так дуже схоже на Анджеліну Джолі", "Місіс Сміт👍".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.