Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує біля води. Судячи з геолокації Ольга Бузова зараз знаходиться на Сейшелах, звідки і публікує гарячі літні фото, адже на островах тепло.

Так, на знімку артистка стоїть боком до камери так, що видно її обличчя в профіль. На ній блакитний коротенький сарафан з пікантним вирізом на спині. Волосся Ольги розпущене і воно вже не таке довге, як на деяких її фотографіях. Воно акуратними хвилями спадає на спину і плечі. На обличчі артистки легкий макіяж і помітно, що вона неслабо засмагла. У підписі до фото Бузова розповіла про те, що підгоріла на сонці.

"Сьогодні цілий день ховалася від сонечка, бо після вчорашньої сонячної атаки, мені боляче навіть ходити. Тільки перед лобовим виглянула, щоб сфотографуватися, і закарбувати цю красу. У житті трапляються обставини, які ти не можеш змінити, як би тобі цього не хотілося, тому потрібно намагатися спокійніше ставитися до деяких речей (кажу це собі зараз, в першу чергу). Якщо ви не можете щось змінити, змініть ставлення! У будь-якому випадку, я впевнена, що все буде так, як повинно бути. Все буде добре. Я вас люблю. Ваша Оля", - підписала фотографію Ольга Бузова.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Підписники артистки не залишилися байдужими і почали обговорювати нову публікацію на сторінці Бузової. "Платтячко класне", "Все у тебе все буде добре", "Ти найкраща", "Олю, не переживай все буде добре", "Що у тебе сталося?" "Яка красуня", "Тобі дуже личать сукні. Навіщо ти на сцені роздягнена?", "Краса, ти так змінилася", "Така ніжна, шикарна".

Нагадаємо, Бузова зганьбилася на весь Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що помолоділа Бузова знялася в рекламі шампуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.