Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій позує в сірій спортивній формі власного бренду.

Так, на знімку Кам'янський стоїть у спокусливій позі в сірому вбранні – лосинах і кофтині. Волосся артистки розпущене і грайливими хвилями спадає на плечі. При цьому на обличчі Насті ледь помітний макіяж і зухвалий вираз. У підписі до фотографії співачка рекламує розпродаж речей свого спортивного бренду, приурочений до Чорної п'ятниці.

"Цей день чекають всі шопоголіки світу! Звичайно ж, і ми тішимо всіх дівчат, хто працює над своїм тілом і духом. Сьогодні super sales -70% на найпопулярніші моделі @nksport_for_you. Посилання на акцію в шапці мого профілю. Заходьте і вибирайте свою ідеальну спортивну форму. І не забувайте ділитися в коментарях тим, що для себе замовили! Бажаю всім відмінної п'ятниці", - підписала фото Каменських.

Шанувальникам знімок сподобався і вони почали його обговорювати в коментарях.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Ви така мила. Так приємно спостерігати за вашою сторінкою і чекати нові фотки", "Бомба, більше слів немає, щоб описати цю красу", "Дуже крута", "Шикарно виглядаєш", "Настя, класна фотка", "А калоші ви не продаєте? Важко в наш час знайти якісні", "Настя, бомбезна дівчинка, погляд такий пристрасний", "Струнка киця у сірому", "Котячий погляд! Красуня", "Настя, у тебе з тілом все в порядку. Навіть, загалом бомбовськи. Так тримати!", "Настя, ти чарівна дівчина і дуже сексуальна!", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фотографії Каменських.

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.