Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, на якому позує разом з дочкою.

На знімку артистка позує в чорному вбранні з масивними черевиками на ногах. Лорак ніжно обіймає донечку, яка на фото зображена у світлій пишній сукні і милих туфельках. Обидві на знімку посміхаються. У підписі до фотографії Ані Лорак написала: "З Днем Матері усіх матусь світу!".

Мабуть День матері в цей час відзначають у Росії, де живе і навчається донька артистки. Адже в Україні це свято відзначають у травні. Шанувальники артистки не змогли пройти повз і почали коментувати нове фото на сторінці Лорак. Багатьом фотографія дуже сподобалася і вони засипають співачку компліментами і привітаннями. Але деякі почали хейтити нову публікацію артистки.

"Щастя, любові і взаєморозуміння вам, милі!", "Зі святом, Кароліна. Нехай донечка тільки радує! Будьте щасливі", "Ви найкраща мама на світі для своєї дочки", "Ані, ви точно впевнені, що це ваша дочка? А не підсунули чужого з Африки чи Кавказу?", "Улюблені дівчатка. Щастя вам! Ви заслуговуєте найкращого", "Зі святом Вас, дорога. Від усієї душі бажаю вам міцного здоров'я, радості, щастя!", "Кажуть, дівчинка володіє лідерськими якостями. Ох, відчуваю, надере вона в недалекому майбутньому всім зади в цьому шоу-бізнесі", "Соня все більше і більше стає схожою на вас, така ж красуня!", - пишуть фоловери у коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак зробила з собою щось жахливе, фанати не знаходять собі місця.