Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Нещодавно артистка розповідала-показувала фотосесію з Позитивом для української редакції журналу Cosmopolitan. Тепер же Дорофєєва показала фотографію зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом.

Так, на фото артистка позує сидячи на шкіряному диванчику в світлому вбранні. На ній штани, топ в смужку з відвертим декольте і об'ємними рукавами-ліхтариками. На ногах артистки туфлі-човники на шпильці. Поруч з нею сидить Володимир Дантес, який вбрався у джинси і чорний светр, а поверх надів яскраво-помаранчеву курточку. Чоловік Наді сидить у вальяжній позі з задертими за голову руками, тоді як вона відображена в невимушеній позі.

Судячи по даті, яка стоїть на фотографії, знімок був зроблений ще до того, як Дорофєєва кардинально змінила зачіску і колір волосся. Якщо зараз у неї коротке русе каре, то на цьому знімку волосся ще довге і темне. Саме зачіска співачки останнім часом стала предметом бурхливих обговорень в соцмережах і пресі. А Надя тільки підливає масла у вогонь тим, що публікує фотографії з різними зачісками і довжиною волосся, що ще більше заплутує її фанатів.

"Надя ти просто ідеальна. Ти моя улюблена співачка. І тобі підходить абсолютно будь-який колір і довжина волосся", "Надя а що це за мандарин поруч з тобою?", "Нове фото з Вовою", "Це перука, я права?", "Дуже красива пара", "Яка все-таки ви шикарна дівчина", "Навіщо ви себе перефарбували в чорний колір?", "Люди, а на хер вам розуміти, яка у Наді довжина і колір волосся? Вам не пох? Ну змінюється людина, все-таки зірка шоу бізнесу – положено", "Вові пощастило", "Нарешті ви на одному фото", - пишуть фоловери в коментарях.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Позитив і Дорофєєва на стилі заворожили фанатів зухвалими образами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва зізналася, коли народить.