Поки співачка Світлана Лобода, яка після перенесеної операції на нирці повернулася з гастрольного туру по Німеччині, зайнята творчістю і вже дала концерти в Тюмені, її передбачуваного коханого звинуватили в зраді. Соліст групи "Рамштайн" Тіллю Линдеманну, який забирав Лободу з московської клініки, приписують роман з стилісткою з Німеччини Мірою Ель Іссой.

Вона розмістила в Instagram спільне з Тиллем фото в ліжку.

"Це має бути, любов. Вийшло встати з ліжку в 6:30", - неоднозначно прокоментувала знімок Світу.

Раніше ми писали, що фанати відомої української співачки Світлани Лободи помітили артистку разом з Тиллем Линдеманном в німецькій столиці біля входу в концертний зал. Світла успішно виступила в Берліні в рамках туру по містах Німеччини.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

І знову шанувальники зірки знайшли доказ її романтичних стосунків з солістом гурту Rammstein.

Шанувальники побачили, як пара разом заходила в концертний зал, як легендарний рокер спостерігав за виступом з VIP-ложі, а після виступу Лободи зник з нею в невідомому напрямку.

Повідомляється, що Лобода спеціально взяла відпустку на один день, щоб провести час з коханою людиною в Берліні. ЗМІ відзначають, що Світлана Лобода і соліст Rammstein влаштували таємне побачення в Берліні.

Також ми писали, що Світлану Лободу виписали з Боткінської лікарні Москви після термінової операції на нирках. У вівторок, 30 жовтня, 36-річна співачка залишила клініку, але не одна. Забрати її приїхав лідер гурту Rammstein – Тілль Ліндеманн. Російському виданню вдалося зняти ексклюзивні кадри пари.

Як вдалося з'ясувати, дізнавшись про госпіталізацію Світлани, Ліндеманн прийняв рішення вилетіти в Москву. Заради цього Тілль відклав зйомки нового кліпу в Європі і, купивши звичайний квиток економ-класу (бізнес-класу в наявності не виявилося), відправився в російську столицю.

Напомним, Лобода раптово згадала про Україну, але і це не допомогло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода в Києві похвалилася яскравим макіяжем, фанати в екстазі.