Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує у воді. Судячи з геолокації Ольга Бузова зараз знаходиться на Сейшелах, звідки і публікує гарячі літні фото, адже на островах тепло.

Так, на фотографії співачка позує як би повзаючи по мокрому пляжу. На ній червоний купальник, який буквально "зажувала" попа. На голові Бузової дивний головний убір з козирком. Оля ніжитися на сейшельському пляжі, не приховуючи задоволення.

"Не змогла відмовити собі в задоволенні дійти до пляжу і скупатися, і зробити кілька фоточок на пляжі. Що, дарма купальники везла?", - підписала фотографію артистка. А шанувальники не втрималися і почали бурхливо обговорювати нову публікацію на сторінці Олі. Багатьом, треба сказати, фото сподобалося, але є й ті, хто не оцінив такого "жаркого" пляжного фото Бузової.

"Ти дуже гарна", "Красуня", "І ще питання, куди повземо?", "Невдале фото!", "Першою ознакою дурості є повна відсутність сорому", "Жах!", "Скільки вам років? Не соромно?", "Оля, будь скромнішою, тобі дуже підійде бути скромною, ти класна дівчина", "Одне самозамилування, вся на камеру кривляєшся", "А що з попою?", "Ви молодець", "Це просто жах, навіщо спотворювати себе?", "ПОце жопу то наростила", - пишуть фоловери у коментарях до пляжного фото Бузової.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Ольга Бузова підсмажила себе на островах. Артистка опублікувала спекотне фото з відпочинку на Сейшелах.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що помолоділа Бузова знялася в рекламі шампуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.