Кілька днів тому один з авторів і виконавців популярного в Україні комедійного проекту "Дизель шоу" Євген Гашенко виклав у своєму Instagram кумедне відео.


Вперше після трагедії, що трапилася з Мариною Поплавської, пост шоумена має гумористичний підтекст. Судячи з усього, від імені всієї команди "Дизель" він хоче сказати фанатам позитивне стверджувальне: "Життя триває, а ми продовжуємо радувати і працювати для вас".

"Дизель шоу"
"Дизель шоу"

Артисти "Дизель шоу" в даний момент зайняті виробництвом нового епізоду одного з проектів команди. Так, на відео Гашенко є ще й "Дизель" Олександр Бережок. Актори з хорошим настроєм посміхалися і запитували у передплатників, «підтягнуті або у них животики».
Як відомо, "Дизель Шоу" оголосило про те, що повертається до роботи. Євген Гашенко і Олександр Бережок, які постраждали в ДТП вже ведуть зйомки «Дизель РАНОК». А на початку 2019 року команда і далі буде гастролювати. Раннє їх тур був перерваний трагічною аварією, передає Politeka


Перший концерт відбудеться 31 січня 2019 в Полтаві. Пізніше гумористи доберуться до Харкова, Кременчука, Черкас, Білої Церкви, Одеси, Дніпра, Кривого Рогу, Запоріжжя, Мелітополя, Маріуполя, Южноукраїнська, Миколаєва, Херсона, Чернігова і Вінниці. У деяких містах планується відразу два концерти.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Дорогі наші Глядачі, спасибі за сотні тисяч побажань швидкого одужання нашим акторам. Ми знаємо, як ви чекаєте інформації про турі, який з відомих причин був перенесений на 2019 рік. Ваша любов і увага, підтримка і прохання продовжувати "Шоу" — дуже важливі причини для наших акторів зібратися з силами і знову дарувати вам посмішки. Тому ми оголошуємо дати проведення туру в 2019 році. Список буде поповнюватися" повідомляють артисти у своєму Facebook.

Нагадаємо, Жахливе ДТП з зірками "Дизель Шоу": винуватець трагедії отримав покарання

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Прощання із зіркою "Дизель Шоу" Мариною Поплавської: ридає вся країна, тисячі людей не знаходять собі місця

Також "Знай.ua" писав про те, що Смерть Марини Поплавської: постраждала колега з "Дизель шоу" звернулася до українців