Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Нещодавно артистка розповідала-показувала фотосесію з Позитивом для української редакції журналу Cosmopolitan. Тепер же Дорофєєва показала фотографію, зроблену під час її виступу на сцені.

Так, на фотографії Надя позує з мікрофоном в руках і як би в русі танцю. На ней сексуальний латексний костюмчик рожевого кольору, який підкреслює ідеальну фігуру співачки. На фото поруч з нею на сцені виступає її колега по групі "Время и Стекло" Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив. Він теж з мікрофоном в руках, на ньому салатова курточка, кепка і окуляри.

Як відомо, нещодавно Надя радикально змінила зачіску – відрізала довге волосся і зробила коротке каре. Треба сказати, що саме зачіска співачки останнім часом стала предметом бурхливих обговорень в соцмережах і пресі. А Надя тільки підливає масла у вогонь тим, що публікує фотографії з різними зачісками і довжиною волосся, що ще більше заплутує її фанатів.

"Надю, а ти реально зробила каре?", "Ти сексі", "Красуня наша", "Надюша, ти завжди ідеальна, навіть якщо хтось побачив у тебе друге підборіддя. Ти завжди стараєшся, як ніхто інший. Ти будеш гарна і з коротким волоссям. Тобі дуже пощастило мати такого чудового чоловіка, і сім'я у тебе теж прекрасна", "Ти класна", "Мені шкода її волосся", "Ти красива", "ДоДо на стилі", "Тобі дуже йде!", "Ти що, підрізала волосся?" "Надя Дорофєєва, ти класна", "Надюша, ти красуня", - пишуть фоловери в коментарях.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Позитив і Дорофєєва на стилі заворожили фанатів зухвалими образами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва зізналася, коли народить.