Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала відео, з якого стало ясно, що артистка отримала нагороду російської премії "Золотий грамофон" за пісню "Новый бывший". Так само про це написали російські засоби масової інформації.

Відомо, що щорічна премія "Золотий грамофон" проходила 24 листопада в державному Кремлівському палаці Росії. Ані Лорак прийшла на церемонію в чорному облягаючому комбінезоні, суцільно всипаному паєтками. Артистка не заморочуюся з зачіскою і залишила волосся розпущеним, на її обличчі яскравий темний макіяж, а у вухах величезні сережки-кільця. Варто відзначити, що Лорак отримала нагороду в ювілейний, 10-й раз.

Як повідомила співачка в інтерв'ю журналісту "Російського радіо", на захід вона повинна була прийти зі своєю донькою Сонею, проте напередодні дівчинка захворіла. На запитання журналіста "Про що мріє Ані Лорак?", артистка відповіла, що хоче нормально виспатися, так як із-за насиченого графіка, туру, концертів та зйомок у неї це не виходить.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Шанувальники не змогли пройти повз і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці Лорак. І якщо російські фанати вітають співачку і радіють її успіху, то українці розлючені. Це і не дивно, адже поки в нашій країні війна – Лорак розважає росіян, які цю війну розпочали і, до того ж, не визнають.

Відзначимо також, що крім Лорак церемонію нагородження відвідали і інші українські артисти-запроданці. Так, на вечірці були помічені Світлана Лобода, Віра Брежнєва, Макс Барських і Таїсія Повалій.

Нагадаємо, поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак зробила з собою щось жахливе, фанати не знаходять собі місця.