Вже дуже довго в Instagram-акаунті Максима Галкіна не з'являлося нічого нового. Фанати встигли занудьгувати. Втім, гуморист з лишком компенсував їх очікування новим цікавим постом. От тільки тепер фанатів турбує дещо інше.

Ведучий продемонстрував підписникам, чим займається на дозвіллі. Виявилося – формує букети. Деякі композиції і справді виглядали вражаюче. Це навело фанатів на думку про те, що гуморист готується до фінансових ускладнень.

На думку окремих хейтеров, Аллі Пугачовій набридли чутки про його романи на стороні, і вона попередила благовірного про розлучення. Неважко здогадатися, що після розставання з такою персоною, Галкін може виявитися незатребуваним як артист і ведучий, ось і намагається розкрутити своє ім'я в сфері, Пугачовій і її знайомим недоступною.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Багато підписників вирішили, що Примадонна вже урізала гроші на утримання гумориста: "Пугачова відлучила від гаманця", - тут же стали підколювати задоволені злостивці. "Продаж оптом і в роздріб", - глузували інші коментатори. Частина учасників дискусії звернули увагу на останній кадр. Там в букеті панувала жовта колірна гамма, що трактується колористами, як швидка розлука. Біля букета стояла рамка з фото Пугачової. Довго фолловери не роздумували:

"Вже готує траурні букети", - написали вони, відзначаючи, що гуморист має намір проводити жінку-пенсіонерку в останній шлях.

Решта заявили, що в цьому йому допомагає Філіп Кіркоров: "А букетики не Ваші – тут явно відчувається кіркоровський стиль".

Раніше ми писали, що журналісти вже не раз розводили Максима Галкіна і Аллу Пугачову за їх 17 років міцного шлюбу. Однак, цього разу плітки були куди серйозніше, зоряна пара зберігала мовчання, а на імовірну коханку і разрушительницу сімейного вогнища сипалися звинувачення.

Нагадаємо, Юлія Барановська, которуюназывают вірогідною коханкою Максима Галкіна, нещодавно вийшла з тіні і вирішила розповісти всю правду про роман з гумористом.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Алли Пугачової і Максима Галкіна, швидше за все, чисто платонічні відносини.

"Знай.uа" писав, Алла Пугачова не перестає дивувати численних фанатів постійними метаморфозами зовнішнього вигляду.