Латинська Америка сходить з розуму по пісням українки Насті Каменських. Наша виконавиця стала першою серед українців, які потрапили у світовій чарт Billboard. Каменських потрапила в Tropical Songs з гучною піснею Peligroso і миттєво потрапив на 24 місце, де ділить почетній рейтинг з такими знаменитими на весь світ виконавцями, як Marc Anthony, Ozuna, Natti Natasha.

Нещодавно спекотна Настя повернулася з Лас-Вегасу, куди їздила як почесна гостя на вручення щорічної Латиноамериканської преимии Греммі. Крім того, голосисту красуню запросили на гала-вручення премії Person of the Year.

Пісня Peligroso без перебільшення перетворилася в міжнародний хіт – Каменських "відірвали з руками і ногами" на такі рейтингові латионамериканські канали, як Univision, Telemundo і ¡Hola! TV.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", струнка кішечка Настя Каменських зробила шанувальникам приємно у Чорну П'ятницю.

Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій позує в сірій спортивній формі власного бренду.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Так, на знімку Каменських стоїть у спокусливій позі в сірому вбранні – лосинах і кофтині. Волосся артистки розпущені і грайливими хвилями спадають на плечі. При цьому на обличчі Насті ледь помітний макіяж і зухвалий вираз. У підписі до фотографії співачка рекламує розпродаж речей свого спортивного бренду, приурочену Чорної п'ятниці.

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим чином.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим фото.

Як ми повідомляли раніше, Потап не нудьгує ,без дуету з Настею Каменських. Їх часто звуть на корпоративи разом за подвоєну вартість, проте зірки більше не цікавляться спільними виступами. Потап відверто розповів про стосунки з Настею, про те, як їй вдалося домогтися такого приголомшливого успіху і про свою власному участь у житті співачки та проекті NK.

У розмові з журналістами український співак та епатажний шоу-мен Потап відверто розповів про стосунки з колишньою колегою Анастасією Каменських.

"Ідея сольного проекту належить саме Насті. Я не продюсер проекту NK. Моя участь у цьому проекті заснована в першу чергу на особистих відносинах з артисткою. Все, що відбувається навколо цього проекту, це поза межами моєї роботи - це більше фан, музика і любов", - розповів Потап.