Сьогодні з аккаунта Бориса Моїсеєва хтось писав неймовірну нісенітницю, передають росСМИ.

Невідомо, хто це був: сам Борис Моїсеєв або хакер, але скоріше всього листування є реальною, так як його сторінка була заблокована.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Буйна коханка Моїсеєва розгромила готель: дружок Путіна зганьбився на всю країну

В одному з розкішних готелів в центрі Москви нетвереза путана вчинила бешкет. І все б нічого, якби в готель її не навів відомий і дуже успішний в російський бізнесмен на прізвище Моїсеєв.

Як передає телеграм-канал Mash, 21 листопада москвич Єгор Моісеєв зняв люкс готелю “Імперія-Сіті”, вартість доби яких досягає 23 000 рублів (приблизно 9700 грн).

Відомо, що в готель він прибув з прекрасною дамою. Ось вона-то і попсувала крові самодостатнього бізнесменові.

Передбачається, що за ніч випила парочка дуже багато міцних напоїв, і дівчина прийшла в стан збудження та недеквата. Путана вилетіла в коридор і влаштувала п'яний скандал. Співробітники та постояльці готелю вискочили в коридор, і стали свідками картини, яка розгорнулася за незакритими (дама в поспіху забула це зробити) дверима знятого парочкою номера.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Після скандалу з Петровим і Бошировим Путіну підкинув проблем ще й Моїсеєв

Скандал зі спробою росіян зірвати парламентські вибори в Чорногорії два роки тому набирає обертів – вдалося розсекретити другого організатора, ним виявився співробітник ГРУ РФ Володимир Моісеєв.

Також "Знай.ua" писав про те, що Моїсеєв готував державний переворот, замішані отруйники Скрипаля: є докази

Міжнародні дослідники і російські журналісти заявляють, що ідентифікували другого співробітника російських спецслужб, причетного до провалившемуся перевороту в Чорногорії.

Про це йдеться в матеріалах Bellingcat.

Вони стверджують, що "Володимира Попова", якого розшукує Чорногорія, звуть Володимир Моісеєв.