Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, зробила шокуюче зізнання у новому випуску Keeping Up with the Kardashians. Так, раптово знаменитість зізналася своїй сестрі Кендалл, що раніше вживала екстазі.

"Я виходила заміж під екстазі. У перший раз", - раптово вилила душу Кардашьян. До речі, першим чоловіком Кім був продюсер Деймон Томас, якого дівчина через три роки звинуватила в домашньому насильстві. Весілля парочки відбулося 2000 року в Лас-Вегасі.

"Спробувала екстазі один раз - вийшла заміж. Спробувала ще раз - знялася в домашньому секс-відео. Завжди відбувалися нехороші речі", - не зупинилася світська левиця. "У моєму житті був дикий період. Тепер я змінилася. Хоча я як і раніше буду душею будь-якої вечірки і можу робити божевільні речі", - підсумувала 38-річна щаслива мама трьох дітей.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більша за іншу.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.