Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість опублікувала типове для неї фото Stories. Артистка не приховує, як обожнює лазню і холодну купіль, тому на цей раз позувала абсолютно голою, прикривши весь сором віником.

"Загартовуйтеся", - лаконічно порадила всім Волочкова. Так, це зовсім не перший подібний кадр. "Я реальний фанат російської лазні. Здорово, коли вона вдома! І можна попаритися в будь-який час. А у мене лазня сама балетна, авторська та сама російська! І віники теж. Я віддаю перевагу дубовим, липовим та смерековим. А ви? І тема Лускунчика надає творчу атмосферу. Кожен фрагмент моєї лазні виконаний майстрами з підмосковного міста Таруса. Це місце мого усамітнення і очищення від негативу", - зізнавалася раніше Волочкова.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.