Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість показала новий блискучий образ. Так, артистка виступає в ролі одного з членів журі популярного українського шоу "Х-factor", де і позувала в чорному вбранні, вкритому стразами. Увагу фоловерів, проте, привернуло зовсім інше: Настя як би ненароком засвітила обручку.

"Як у хорошого артиста, у мене завжди є посмішка на обличчі, навіть якщо я втомилася #хфактор чудової ночі", - побажала всім Каменських. Фолловери взялися коментувати: "Зробила свіжий манікюр? Або масам треба обговорити обручку?", "Обручка😀", "з каблучкою)", "Не худніть, Настя, не треба бути як всі, на одне обличчя.", "Тільки я помітив обручку на пальці?🤔".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.