Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила погрітися під яскравим сонечком, виставивши напоказ величезні груди в прозорому білому топіку. Дівчина позувала в костюмчику з модним у цьому сезоні анімалістичним зміїним принтом, рекламуючи популярний бренд.

"Відчуваєте сонячне тепло на цьому фото?? Це робить мене такою щасливою! Всім гарної неділі і переконайтеся, що змусили когось посміхнутися!", - побажала всім Чері. За 18 годин пікантний кадр зібрав 138 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті від побаченого і почали зізнаватися Ані в коханні.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері уместила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.